donderdag 13 maart 2014

Functionerend jachthuis met appartementen te koop nabij thermaalbad in ZW Hongarije.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Functionerend jachthuis met appartementen en een apart woonhuis te koop in zuidwest Hongarije nabij het populaire kuuroord Harkány. Een uitgelezen kans om een kant en klaar pension of bed en breakfast te beginnen.
Op slechts 3 kilometer van de stad Harkány met zijn beroemde thermaalbaden ligt dit goed draaiende jachthuis. Het object bestaat uit één appartement met eigen ingang, keuken/eetkamer, 2 slaapzalen (totaal 8 slaapplaatsen) met ieder een eigen badkamer met douche en toilet. Naast het appartement is er een ruime (hotel-) kamer met tweepersoonsbed en badkamer.
Het woonhuis bestaat uit 2 slaapkamers, een woonkamer, zeer ruime badkamer met ligbad en een galerij met apart toilet. Tussen het woonhuis en de gastenverblijven is er nog een grote bijkeuken. Naast het hoofdgebouw staat een gemeenschappelijk gebouw met eetkamer, volledig ingerichte keuken en voorraadkamer. Deze gebouwen zijn allemaal voorzien van vloerverwarming op gas of hout.
Het bijgebouw, 251 m2, is momenteel in gebruik als werkplaats, maar biedt uitstekende mogelijkheden voor uitbreiding tot bijvoorbeeld meerdere gastenverblijven. Het bijgebouw wordt op dit moment verhuurd aan een garagebedrijf met een contract op jaarbasis.

Klik voor meer informatie en foto's op:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Bedrijfspand-te-koop-Ipacsfa-Hongarije&ref=293

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

vrijdag 7 maart 2014

Hongarije Plaza 2014

Geachte Cliënten en Bezoekers,

Mecsek Makelaardij Kft zal dit jaar niet deelnemen aan "Hongarije Plaza" dat op 15 maart gehouden wordt in Harderwijk.

Mocht u van plan zijn Hongarije Plaza te bezoeken, dan wensen wij u een aangename en informatieve dag.

Met vriendelijke groet,

Mecsek Makelaardij Kft.