woensdag 19 november 2014

Zeer bijzonder gelegen villa te koop in de bossen nabij het welvarende Schwabische dorp Mecseknádasd.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij in Hongarije!
Zeer bijzonder gelegen villa te koop in de bossen nabij het welvarende Schwabische dorp Mecseknádasd. Deze recent gebouwde villa staat geheel vrij en biedt volop privacy. Het perceel is geheel omheind en alleen toegankelijk via de eigen brug over het beekje dat door de vallei loopt. Dit is een ideale plek om ongestoord, volledig tot rust te komen.
Indeling: Via het ruime terras komt u in de woonkamer met open keuken. Links van de keuken is de badkamer met douche en toilet. In de woonkamer staat een houtkachel die op een centrale schoorsteen staat. Via de woonkamer kunt u ook naar de ruime garage. In de garage is een tweede aparte toiletruimte. Deze garage biedt vanwege de beschikbare ruimte diverse mogelijkheden om als appartement of iets dergelijks ingericht te worden.
Vanuit de woonkamer gaat men door middel van een wenteltrap naar de eerste verdieping waar zich zowel links als rechts een ruime slaapkamer bevindt.
Het perceel is met 5.697 m2 zelfs voor Hongaarse begrippen groot te noemen. Achter op het perceel staat een oud zwembad. Deze functioneert helaas niet meer maar kan gerenoveerd worden. Rondom het zwembad is een groot terras aangelegd met een afdak voor schaduw.
Dit is een ideale woning voor mensen die van rust en ruimte houden. Vanwege de nabij gelegen manege en bossen is het ook zeer geschikt voor paardenliefhebbers.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's.
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Mecsekn%E1dasd-Hongarije&ref=315

vrijdag 14 november 2014

Schitterend gelegen vakantiewoning te koop in Mecseknádasd.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij in Hongarije!
Op een schitterende locatie, geheel vrij gelegen, recent gebouwd, vakantiehuis en een unieke kans om een instapklare vakantiewoning aan de rand van het Mecsek gebergte te kopen.
Dit fraaie object met uitzicht over een vallei is door de huidige Nederlandse eigenaar nieuw gebouwd en biedt alle comfort en ruimte om uw vakanties in alle rust en in een prachtige omgeving door te brengen. Het huis is zeer compleet uitgerust en voorzien van alle comfort, heeft 3 slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer, keuken met bijkeuken, verwarming, airconditioning en bovendien is er een mooie wijnkelder onder de woning. Een groot voordeel is dat het bij het huis behorende grondstuk niet al te groot is (weinig onderhoud) maar dat de omliggende gronden vrijheid en privacy garanderen.
De staat van onderhoud is werkelijk uitstekend en het huis wordt verkocht inclusief de complete inrichting met uitzondering van een aantal kleine persoonlijke bezittingen. Na aankoop kan uw vakantie direct beginnen! Een begerenswaardig object en een uitstekende investering voor deze prijs.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Vakantiewoning-te-koop-Mecsekn%E1dasd-Hongarije&ref=314