donderdag 27 februari 2014

Prachtig gelegen vakantiewoning op steenworp afstand van het geheel gerenoveerde thermaalbad in Magyarhertelend.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Prachtig gelegen vakantiewoning op steenworp afstand van het geheel gerenoveerde thermaalbad in Magyarhertelend. Deze woning is hoger in het dorp gelegen en heeft een schitterend uitzicht over het omliggende landschap en het dorp.
Indeling begane grond: Entree via het terras. U komt meteen in de woonkamer met open keuken. Achter de keuken bevindt zich de ruime badkamer met toilet, douche en wastafel. Op de begane grond is ook de eerste van in totaal 4 slaapkamers. Deze is direct vanuit de woonkamer bereikbaar.
Indeling verdieping: Links en rechts slaapkamers, waarvan de rechtse in 2 kleinere kamers verdeeld is. Deze beide kamers hebben ieder een eigen deur naar het balkon. Boven is er ook een apart toilet en een kleine zolder.
Naast het thermaalbad van Magyargertelend liggen ook de populaire dorpen Orfű en Abaliget op zeer korte afstand. De schitterende stad Pécs (voormalig cultureel hoofdstad van Europa) is binnen 25 minuten bereikbaar.
Dit is een ideaal object voor grotere gezinnen die een makkelijke, goed gelegen woning zoeken voor vakanties. Ook voor verhuur is dit een uiterst geschikte woning.

Ga voor meer informatie en foto's naar onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Vakantiewoning-te-koop-Magyarhertelend-Hongarije&ref=296

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten