vrijdag 14 november 2014

Schitterend gelegen vakantiewoning te koop in Mecseknádasd.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij in Hongarije!
Op een schitterende locatie, geheel vrij gelegen, recent gebouwd, vakantiehuis en een unieke kans om een instapklare vakantiewoning aan de rand van het Mecsek gebergte te kopen.
Dit fraaie object met uitzicht over een vallei is door de huidige Nederlandse eigenaar nieuw gebouwd en biedt alle comfort en ruimte om uw vakanties in alle rust en in een prachtige omgeving door te brengen. Het huis is zeer compleet uitgerust en voorzien van alle comfort, heeft 3 slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer, keuken met bijkeuken, verwarming, airconditioning en bovendien is er een mooie wijnkelder onder de woning. Een groot voordeel is dat het bij het huis behorende grondstuk niet al te groot is (weinig onderhoud) maar dat de omliggende gronden vrijheid en privacy garanderen.
De staat van onderhoud is werkelijk uitstekend en het huis wordt verkocht inclusief de complete inrichting met uitzondering van een aantal kleine persoonlijke bezittingen. Na aankoop kan uw vakantie direct beginnen! Een begerenswaardig object en een uitstekende investering voor deze prijs.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Vakantiewoning-te-koop-Mecsekn%E1dasd-Hongarije&ref=314

Geen opmerkingen:

Een reactie posten