donderdag 11 december 2014

Prachtig gelegen nieuwbouwvilla met een schitterend uitzicht over het Mecsekgebergte.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij in Hongarije!
Prachtig gelegen, van alle moderne comfort voorziene, nieuwbouwvilla met een schitterend uitzicht over het Mecsekgebergte. Deze modern vormgegeven, in 2004 naar west-europese standaard nieuw gebouwde, villa ligt in een luxe buitenwijk van de stad Komló in Baranya.
Het pand is naar de meest moderne maatstaven gebouwd. De buitenmuren zijn van 40 cm dik Y-Tong en nog eens extra geïsoleerd met een laag Hungarocell, zodat optimale isolatie is gegarandeerd.
Indeling: Grote hal met links een badkamer met toilet en douche. Rechts van de hal ligt een dubbele garage met op afstand bedienbare elektrische garagedeur. Links gaat men via een glazen deur naar de ruime, modern ingerichte woonkamer met open keuken en eethoek. In de woonkamer een inbouwhaard, gekoppeld aan een hypermoderne Cv-installatie op gas welke tevens het warm water verzorgt. De woonkamer en keuken zijn voorzien van airco. Rond de woonkamer is een hal die toegang verleent tot 3 slaapkamers, een kantoor en een badkamer met ligbad, toilet en douche. De keuken heeft aansluitend een voorraadkamer en een bijkeuken. Via deze bijkeuken kan men ook naar de garage.
Op dit moment wordt alleen de begane grond benut. De zolder biedt echter nog diverse mogelijkheden voor uitbreiding van het woonoppervlak.
Deze prachtige woning is uiterst geschikt voor mensen die permanent in Hongarije willen wonen en van een modern en comfortabel huis houden.!

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's.
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Koml%F3-Hongarije&ref=319

Geen opmerkingen:

Een reactie posten