dinsdag 13 januari 2015

Unieke object te koop bestaande uit een gerenoveerde traditionele boerderij en een feestzaal/herberg.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij in Hongarije!
Unieke object te koop in het prachtige dorp Kán (Hetvehely) bestaande uit een gerenoveerde traditionele boerderij en een feestzaal/herberg.
De boerderij en het bijgebouw zijn in begin 2000 gerenoveerd. In beide gevallen zijn alle originele aspecten behouden gebleven. De boerderij (+/- 100 m2) bestaat uit een veranda met terras, 2 aparte slaapkamers, keuken, eetkamer en een badkamer met toilet en douche en door middel van authentieke Hongaarse tegelkachels, kan men het hele huis verwarmen.
Het bijgebouw, dat in het verleden als stal en opslag werd gebruikt, is omgetoverd tot feestzaal met kleine bar, enorme tegelkachel en een prachtig open plafond waardoor men de dakconstructie kan zien. Deze zaal heeft een vide met ruimte voor 8 bedden (of eventueel 3 a 4 slaapkamers). Onder de vide bevind zich een gang met aansluitend een heren en damestoilet elk met een doucheruimte. Aan het einde van de gang is de keuken met voorraadkamer.
Op het perceel bevinden zich de nog functionerende waterput en vuurplaats en achter het bijgebouw staat ook nog een wijnhuisje met wijnkelder.
LET OP! Mogelijk staan hier en daar nog oudere foto´s en aanbiedingen op het internet. Deze zijn niet meer courant! Het object is inmiddels verder gerenoveerd en is nu uitsluitend exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft te koop.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto's.
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Hetvehely-Hongarije&ref=322

Geen opmerkingen:

Een reactie posten