donderdag 7 juli 2016

Uitzonderlijk en zeldzaam mooi gelegen boerderij ex watermolen in Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Uitzonderlijk en zeldzaam mooi gelegen boerderij ex watermolen op 9997m2 eigen grond en bovendien nog een extra perceel van 1055m2.
Dit zeer bijzondere en historische object ligt op een prachtig plekje midden in een vallei omringd door velden en bossen. Dus 360 graden uitzicht op de natuur en volledige rust. Het dorp Magyarsarlós ligt echter slechts op 450 meter van de woning. De boerderij was van oorsprong een molenaarswoning. Het naastgelegen gebouw fungeerde tot voor 15 jaar als watermolen. De beek is nu om het perceel geleid. Er zijn nog diverse originele kenmerken die doen terugdenken aan die tijd.
Indeling: Grote overdekte veranda/terras, entree in een hal met eenvoudige keuken. Ruime woonkamer/slaapkamer. Badkamer met apart toilet. Tussen de keuken en de woonkamer staat een traditionele Hongaarse tegelkachel die beide ruimtes verwarmt.
Het aansluitende oude molengebouw bestaat uit een souterrain en een begane grond. Het molengebouw zou men vrij eenvoudig bij het woonhuis kunnen betrekken en daarmee het woonoppervlak verdubbelen.
Onderin de tuin staat een bijgebouw bestaande uit een garage en een opslag, bij uitstek geschikt om een gastenverblijf te maken.
Zoekt u rust, privacy, natuur en een groot vlak grondstuk met fruitbomen, moestuin en siertuin dan is dit object een unieke kans om dichtbij de stad Pecs een droom waar te maken.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website.
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Magyarsarl%F3s-Hongarije&ref=356


Geen opmerkingen:

Een reactie posten