donderdag 18 april 2013

3 naast elkaar gelegen boerderijen te koop in Mucsfa, Hongarije

Uniek object te koop bestaande uit 3 naast elkaar gelegen boerderijen in het Schwabische dorp Mucsfa!
Het komt zelden voor dat haast een halve straat te koop is. Deze drie boerderijen liggen aan het eind van een doodlopende straat dat direct aan een beek en het bos grenst. Hierdoor zijn privacy en rust gegarandeerd!
Een van de boerderijen is reeds geheel gerenoveerd en klaar om te bewonen. Het heeft 2 ruime kamers, eetkamer, nieuwe keuken en een badkamer met toilet. Het huis is ook voorzien van centrale verwarming op hout.
De andere twee boerderijen moeten nog gerenoveerd worden. De eerste (foto 4) verkeerd echter nog in een prima staat en kan met vrij eenvoudige ingrepen weer bewoonbaar gemaakt worden. Deze boerderij heeft een ruime keuken/eetkamer, 3 kamers een voorraadkamer en een badkamer.
De tweede (foto 3) dient grondig aangepakt worden. Het bestaat op dit moment uit 2 ruime kamers met een entree en rookkamer. Op het perceel bevindt zich ook een stenen bijgebouw/stal.
Dit object is zeer geschikt voor mensen die graag in eigen beheer woningen willen verhuren of veel bezoek van familie en/of vrienden krijgen en dat niet ten kosten van hun eigen privacy willen laten gaan.

Voor meer informatie en foto's kunt naar onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Mucsfa-Hongarije&ref=271

http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten