donderdag 4 juli 2013

Bezichtigingsreisen naar Hongarije

Heeft u, na bezoek aan onze website of na een telefonisch contact, interesse in een of meerdere objecten in Zuidwest Hongarije dan is de volgende stap deze zelf te komen bekijken.
Mecsek Makelaardij heeft daarvoor, in samenwerking met Hungary-Holiday-Home.com, diverse aantrekkelijke bezichtigings-reizen samengesteld. Wij kunnen uw vliegtuigticket voor u verzorgen, uw transfers van en naar de luchthaven in Budapest en u verblijft op basis van logies in een van de fraaie appartementen op steenworp afstand van Pécs. Een van onze medewerkers maakt, na een verkennend gesprek, afspraken voor bezichtigingen met de verkopers. Hij begeleidt u, beantwoord uw vragen en voert de onderhandelingen met de verkopers.
Huizen bekijken is een vermoeiende en tijdrovende bezigheid. Wij adviseren u dan ook om per dag maximaal 4 objecten te bekijken en uw reis te onderbreken met bijvoorbeeld een ontspannend bezoek aan de prachtige stad Pécs onder leiding van onze zeer ervaren gids, een rondreis door de schitterende omgeving of een bezoek aan een thermaalbad.
Laat ons per e-mail weten met hoeveel personen en wanneer u naar Hongarije wenst te komen, dan geven wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor een bezichtigingsreis. Deze aanbiedingen zijn exclusief voor cliënten van Mecsek Makelaardij Kft.

Kijk voor meer informatie op:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=bezichtigingsreis-hongarije

Geen opmerkingen:

Een reactie posten