dinsdag 9 juli 2013

Luxe villa te koop aan het water in Orfű, Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Zonder twijfel een van de meest unieke plekjes van Orfű. Deze luxe nieuwbouw villa is namelijk aan het water gelegen en het perceel loopt zelfs door tot in het meer.
De woning bestaat uit een souterrain en 2 verdiepingen. De souterrain met volledig glazen pui, bestaat uit een ruime woonkamer met moderne open keuken. De slaapkamer is door middel van een verplaatsbare wand gescheiden van de woonkamer. Vanuit deze slaapkamer kan men via de stalen wenteltrap naar de begane grond (deze kan in verband met verhuur ook afgesloten worden). Rechts van de keuken is de ingang naar de grote badkamer met verlicht ligbad/jacuzzi voor 3 personen en inloopdouche. In de hoek zijn alle voorbereidingen getroffen voor het inbouwen van een 6 persoon sauna.
De begane grond heeft een eigen ingang die toegang geeft tot de hal waar een apart toilet en een badkamer aanwezig is. Ook komt de wenteltrap hier uit. De woonkamer is ook hier voorzien van een moderne open keuken met aansluitend een voorraadkamer. Deze woonkamer heeft Hongaarse tegelkachel die met gemak deze en bovenste verdieping verwarmt. De begane grond heeft een ruim balkon die half rond het huis gaat en een prachtig uitzicht heeft over het meer van Orfű.
De eerste verdieping heeft een overloop die toegang geeft tot een badkamer met toilet en ligbad en 2 ruime slaapkamers. De slaapkamers hebben een gedeeld balkon met fenomenaal uitzicht over het meer en de omgeving.
Deze villa wordt bijna het gehele jaar door verhuurd met uitstekend rendement. De unieke locatie maakt het tot een zeer gewild vakantiehuis onder de buitenlanders en Hongaren.


Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Orf%C5%B1-Hongarije&ref=279

Of ga naar de algemene website op:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten