woensdag 15 januari 2014

Schitterende, moderne nieuwbouwwoning in de populaire badplaats Orfű.

Schitterende, moderne nieuwbouwvilla in de populaire badplaats Orfű. Deze woning is geheel nieuw gebouwd en voorzien van alle moderne gemakken en voorzieningen.
Het gehele huis is van o.a. vloerverwarming, TV en internet voorzien. De ramen zijn triplex-glas en alle buitenmuren zijn met nog eens 10 cm extra isolatie bedekt.
Indeling: Entree met kleine hal en rechts een badkamer met toilet. Linksaf de ruime open woonkamer met vrijstaande haard en bamboe vloer als pronkstukken. De woonkamer is zeer licht door de vele ramen die van vloer tot plafond lopen. De keuken is op dit moment nog open maar zou d.m.v. een bar deels gescheiden kunnen worden van de de woonruimte. Via de keuken kan men ook naar het terras en de achtertuin. Het huis heeft verder 3 slaapkamers en naast de badkamer bij de ingang nog een ruime badkamer (deze is nog niet klaar). Vanuit de woonkamer kan men ook naar de bijkeuken waar het cv-systeem staat. Deze ruimte leent zich ook prima voor een eventuele wasmachine/droger en opslag. De garage is ook vanuit het huis bereikbaar.
Het perceel is vlak en vrijwel geheel omheind en rondom beplant.

Kijk voor meer informatie en foto's op:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Bungalow-te-koop-Orf%C5%B1-Hongarije&ref=289


Geen opmerkingen:

Een reactie posten