vrijdag 24 januari 2014

Schitterend gelegen villa te koop in de heuvels boven het populaire en toeristische Orfű, Hongarije.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Schitterend gelegen villa in de heuvels boven het populaire en toeristische Orfű. Orfű is met zijn recreatie meren, bossen, grotten en zwempark zeer geliefd onder de Hongaren en buitenlanders. En op slechts 14 km van de prachtige stad Pécs (cultureel hoofdstad van Europa in 2010).
Het huis is gedeeltelijk nieuw gebouwd en gedeeltelijk gerenoveerd met toerisme in gedachte. De indeling is zo dat men deze woning gedeeltelijk zou kunnen verhuren. Gezien het aantal kamers en de ligging zou het ook erg interessant kunnen zijn de woning in zijn geheel te verhuren. Een prima woning als investering.
De woning ligt aan het eind van een straat waardoor absolute rust en privacy heerst. Het huis heeft her en der wat achterstallig onderhoud, maar is verder in zeer goede staat.
Indeling begane grond: Entree met hal. Rechtsaf een zelfstandig 1 slaapkamer appartement met badkamer, douche en toilet (keuken voorbereid maar vooralsnog zonder kastjes e.d.). Linksaf een ruime woonkamer met open keuken. Vanaf de ingang, net voor de trap het tweede appartement ook met eigen badkamer met ligbad en toilet. Stookruimte (cv op hout/kolen, gas is op het perceel aanwezig). Vanuit de stookruimte kan men via een gang achter het huis langs naar de ruime garage.
Indeling eerste verdieping: Overloop met rechtsaf een grote slaapkamer/woonkamer (nu in gebruik als zelfstandig appartement met eigen keuken). Badkamer met douche en toilet. Verder 2 forse slaapkamers.

Meer informatie en foto's kunt u op onze website vinden door op de onderstaande link te klikken:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Orf%C5%B1-Hongarije&ref=290

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten