donderdag 6 februari 2014

Uniek gelegen villa te koop in heuvels van het Mecsek gebergte in Zuidwest Hongarije.

Uniek gelegen villa te koop in heuvels van het Mecsek gebergte in Zuidwest Hongarije. Het huis staat tegen een heuvel en heeft een adembenemend uitzicht over de bergen, heuvels en het dorp.
Deze ruime villa is in 1990 door de huidige eigenaar geheel nieuw gebouwd. De begane grond is klaar en bewoond, de eerste verdieping verkeert nog in ruwbouw staat en biedt nog alle mogelijkheden om naar eigen wens in te richten.
Indeling: Entree met hal en apart toilet. Rechtsaf een ruime keuken met voorraadkamer. Linksaf een gang/wasruimte en doorgang naar de dubbele garage met stookruimte en ruime wijnkelder. De woonkamer is erg licht vanwege de grote ramen en deuren die het ook mogelijk maken om van het prachtige uitzicht te genieten. Verder zijn er nog 3 slaapkamers, een garderobe (of 4e slaapkamer), badkamer met ligbad en een reeds voorbereide spiraaltrap naar de eerste verdieping. De gehele begane grond is van vloerverwarming voorzien.
De eerste verdieping is zoals gezegd nog niet af. Hier kan men vanzelfsprekend geheel naar eigen wens een indeling bedenken.
Het huis staat op een dubbel perceel van, in totaal, 3695 m2. Er is eventueel nog eens ruim 1,7 Ha (17.525 m2) grond te koop dat aangrenzend achter het huis ligt. Ideaal voor paardenliefhebbers of mensen die dieren willen houden.
Dit unieke object is vanwege zijn ligging en mogelijkheden uiterst geschikt voor toeristische doeleinden!

Ga voor meer informatie en foto's naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Magyarsz%E9k-Hongarije&ref=292

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten