maandag 5 mei 2014

Authentieke villa te koop in het beroemde wijngebied van Villány, Hongarije.

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft.
Schitterende villa midden in het beroemde wijngebied van Villány in Zuidwest Hongarije en met een van de grootse wijnhuizen van het land als buur. Deze in authentieke stijl gebleven villa is in 2007 geheel naar westerse maatstaven gerenoveerd.
Het huis ligt tegen de zuidkant van de wijnberg van Villány (Fekete hegy) en heeft een prachtig uitzicht over het zuiden.
Indeling: Entree in de woonkamer. De woonkamer heeft een erg warme en gezellige uitstraling. In de woonkamer is een zithoek, tegelkachel, eettafel, trap naar de wijnkelder, trap naar boven en aansluitend de keuken en een badkamer met douche en toilet.
De ruime wijnkelder is traditioneel met diverse nissen voor wijnopslag voorzien van smeedijzeren hekken. Een groot gedeelte van de wijn die u op de beelden kunt zien kan worden overgenomen.
De hele verdieping is als slaapkamer in gebruik. Aan weerszijden van de kamer is over de gehele lengte kastruimte gemaakt.
Ook in de kleine/knusse tuin staat gezelligheid voorop. Er is een ingebouwde steenoven, BBQ-grill en een vuurplaats met zitbanken. Voor die lange zomerse avonden is een buitentoilet voorzien. Verder is er ook grote carport, elektrische poort, schuur en een houtopslag.
Dit is een uitstekend object voor permanente bewoning of als vakantiehuis voor rust- en wijnliefhebbers. Vanwege het kleine perceel ook erg makkelijk in onderhoud.

Voor meer informatie en foto's kunt naar onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Nagyhars%E1ny-Hongarije&ref=299

1 opmerking:

  1. TUSCATON - Titanium Flat Irons - TITanium Art and
    TUSCATON - T. ITIAN ART - TUSCATON. TUSCATON - mens titanium necklace T. ITIAN titanium studs ART. TUSCATON - T. ITIAN ART. TUSCATON - T. ITIAN ART. TUSCATON - suunto 9 baro titanium T. ITIAN ART. columbia titanium jacket TUSCATON - remmington titanium T. ITIAN ART. TUSCATON - T. ITIAN ART. TUSCATON

    BeantwoordenVerwijderen