maandag 29 september 2014

Prachtige ruime villa met vele mogelijkheden te koop in Regenye (nabij Pécs).


Exclusief bij Mecsek Makelaardij!
Prachtige ruime villa met vele mogelijkheden te koop in Regenye (nabij Pécs). Deze karakteristieke villa is momenteel opgedeeld in 3 zelfstandige woonunits. Op de begane grond bevindt zich een ruime woning met een hal met trap naar de bovenverdieping, fraaie woonkamer met tegelkachel en (op dit moment) separate kantoorruimte, keuken, toilet, voorraadkamer, bijkeuken en 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Vanuit de woonkamer kunt u naar het achter gelegen terras dat tevens vanuit een van de slaapkamers te bereiken is. Op de eerste verdieping 2 ruime appartementen. Het grootste appartement bestaat uit een hal met aangrenzend een mooie woonkamer met halfopen keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Het tweede appartement heeft een hal, separaat toilet, badkamer met ligbad en toilet, aparte slaapkamer en een woon/slaapkamer met open keuken en toegang tot het grote dakterras middels 2 openslaande deuren.
Voor de indeling verwijzen wij u graag naar de onderstaande tekeningen.
De villa heeft een bijzondere ligging op een kleine heuvel naast het dorp, hetgeen betekend dat er geen directe buren zijn en uw privacy is gegarandeerd. Ook de oprit en de grote poort geven echt het rijke landelijke gevoel. Verder staat er op het perceel een grote houten garage/opslag/stal.

LET OP! Dit object is ook te koop in combinatie met de naastgelegen boerderij met referentienummer 294. Klik hier voor meer informatie. Dit object biedt naast een zeer comfortabele woning op een prachtige locatie, de ligging t.o.v. de provinciehoofdstad Pécs, de schitterende natuur en de ongebreidelde toeristische ontwikkelingsmogelijkheden, een buitenkans voor degene die zich in Hongarije wil vestigen om werkzaam te gaan zijn in het toerisme.

Voor meer informatie en foto's kunt u naar onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Regenye-Hongarije&ref=312

Geen opmerkingen:

Een reactie posten