dinsdag 16 september 2014

Rustig gelegen, geheel gerenoveerde boerderij te koop in Csertö, Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij!
Rustig gelegen, geheel gerenoveerde boerderij te koop in het populaire dorp Csertö (bij Szigetvár) in Zuidwest Hongarije. Deze boerderij is door de huidige eigenaren volledig herbouwd en kenmerkt zich door een uniek ontwerp dat men zelden of nooit tegenkomt bij boerderijen in Hongarije.
Indeling: Entree met ruime hal, links een grote slaapkamer met houtkachel (deze kamer biedt voldoende ruimte om opgedeeld te worden in 2 kleinere kamers), garderobe kast, etc. Tegenover de ingang ligt de badkamer met 2 wastafels en een douchecabine. Rechts van de badkamer bevindt zicht een apart toilet met automatische ventilatie.
Na de hal komt u in de keuken/eetkamer. De keuken is kwalitatief goed en biedt ruimte voor uitbreidingen zoals een vaatwasser en bovendien is er een kleine voorraadkamer. Bijzonder aantrekkelijk is de doorkijk vanuit de keuken naar de lager gelegen woonkamer. Op de foto ziet u een houten trap naar de boven de woonkamer gelegen slaapkamer (vide). Deze knusse slaapkamer met zichtbare balken heeft een kleine inbouwkast met aan de andere kant een doorgang naar de geheel afgetimmerde en geïsoleerde zolder. Rechts van de trap daalt u af naar de gezellige woonkamer met houtkachel en middels de patio-deuren, zicht op het ruime deels overdekte terras en de fraaie omgeving.
De woonkamer, keuken en badkamer zijn voorzien van separaat te bedienen elektrische vloerverwarming.
Dit is kant en klare boerderij, uitstekend geschikt voor permanente bewoning en/of vakanties.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Csert%C5%91-Hongarije&ref=309


Geen opmerkingen:

Een reactie posten