woensdag 20 maart 2013

Hippisch centrum met Bed & Breakfast te koop in Hongarije


Geheel naar west Europese maatstaven gerenoveerde luxe en ruime villa met uitstekend renderende Bed & Breakfast en hippisch centrum nabij de Donau gelegen op 1,2 ha eigen grond.
Een unieke kans om een kant en klaar toeristisch en hippisch centrum over te nemen. De villa is recentelijk geheel verbouwd en bestaat behalve uit een riant eigenaars gedeelte uit een aantoonbaar goed lopende “bed & breakfast” met drie 2-persoons kamers, allen met eigen badkamer, een ruime recreatieruimte met bar, een ontbijtzaal en een semi professionele geheel ingerichte keuken.
Achter de villa bevindt zich de binnenplaats met de stallen, tuigkamer, hooi opslag, koetshuis en directe toegang tot een geheel gedraineerde, verlichte en van water voorziene afgezette paddock. Achter deze bevinden zich nog twee oefenbakken met uitloop naar de daarachter gelegen weiden en het schitterende rij gebied.
Dit werkelijk unieke bezit, wordt wegens gezondheidsredenen van de huidige eigenaar als volledig renderend bedrijf aangeboden inclusief de gehele inrichting van zowel de privé woning als de bed en breakfast, hippisch centrum met 5 rijpaarden en een pony.
De bij dit onroerend goed behorende gronden van 1,2 ha worden op dit moment nog aangevuld met 1 hectare weidegrond met een pachtcontract voor Forint 10,000 (Euro 35,--) per jaar en ook hierop is water aangelegd.

Bezichtiging uitsluitend op afspraak.
Hogere prijsklasse.

Ga voor meer informatie naar onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Bedrijfspand-te-koop--Hongarije&ref=265

Geen opmerkingen:

Een reactie posten