woensdag 12 juni 2013

Prachtig gelegen, deels gerenoveerde boerderij te koop in Kisvejke, Hongarije

Schitterend gelegen, deels gerenoveerde boerderij te koop in het Mecsek gebergte. Deze boerderij ligt tegen een heuvel en heeft een prachtig uitzicht over het dorp Kisvejke en het omliggende landschap.
Het huis is al grotendeels gerenoveerd door de huidige eigenaar. Het dak, de badkamer, elektriciteit, water, afvoeren en vloeren zijn vervangen. Het pand is buiten geheel opnieuw gestuukt en klaar om te schilderen of eventueel extra te isoleren. Ramen en deuren moeten opgeknapt worden ofwel geheel vervangen. Binnen dient men in ieder geval nog fijn stukwerk aan te brengen, een keuken te plaatsen, stopcontacten en schakelaars in te bouwen en te schilderen. Uiteraard is het aan de koper zelf om uit te maken hoe ver men gaat met het afwerken van de woning. Het is om die reden moeilijk te schatten wat de resterende kosten zullen zijn.
Indeling: Entree met een ruime hal en ingang naar de badkamer met ligbad, wastafel, toilet en aansluitingen voor een douche. Vanuit de hal, zowel linksaf als rechtsaf, ruime kamers. Aparte keuken met een eigen ingang vanaf de veranda.
Op het perceel staat een wijnhuisje met bijbehorende wijnkelder. Deze is echter in vrij slechte staat. Verder staat er nog een oude varkensstal.
Gezien de reeds uitgevoerde werkzaamheden is deze boerderij een ideaal project voor iemand die graag klust en iets zoekt waar men naar eigen smaak af kan werken.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Kisvejke-Hongarije&ref=277

Of ga naar:
www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten