maandag 17 juni 2013

Volledig gerenoveerde, authentieke Schwabische boerderij te koop in Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij!
Volledig gerenoveerde, authentieke Schwabische boerderij in het eveneens Schwabische dorp Palotabozsok. De woning is tijdens de renovatie grondig aangepakt en nu van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn onder andere alle vloeren van isolatie en 10 cm beton voorzien, alle waterleidingen zijn vervangen en al het elektriciteit is vervangen.
Het woonhuis heeft in totaal 5 ruime kamers waarvan 3 een eigen ingang hebben vanaf de veranda. Vanuit de keuken kan men naar de badkamer, een rookkamer, het toilet en de voorraadkamer die tevens toegang verleent naar de enorme zolder.
Direct achter het woonhuis staan de varkens- en kippenhokken en een buitenkeuken. Daarna begint de grote schuur met paardenstallen, werkplaats, garage en houtopslag. Op het stukwerk na is dit gebouw in prima conditie. Achter de grote schuur staat een wijnhuis met 2 wijnkelders waarvan een bijna 25 meter lang is. De ruimte vóór de kelders is met zijn 50 m2 en bijna 4 meter hoge plafond ruim genoeg om eventueel als gastenverblijf te fungeren. Alleen al de ingang maakt het al een bijzonder gebouw (zie foto).
Het perceel heeft verder een 20-tal fruitbomen en ongeveer 100 m2 moestuin. De rest wordt momenteel aan een boer verhuurd.
Dit object is ideaal voor mensen die in een authentieke boerderij willen wonen, veel ruimte ruimte nodig hebben en niet willen renoveren.

Ga voor meer informatie en foto's naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Palotabozsok-Hongarije&ref=276

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten