vrijdag 7 juni 2013

Boerderij met minicamping te koop in Gerde, Hongarije

Volledig gerenoveerde boerderij met 12.000 m2 grond en een draaiende minicamping te koop aan de voet van het Mecsek gebergte.
Deze van oorsprong typische Hongaarse boerderij is geheel gerenoveerd en uitgebreid met een appartement, carport, garage en aparte gebouwen voor biljart en sanitair t.b.v. de minicamping.
Het woonhuis bestaat uit een sfeervolle woonkamer, ruime hal met aansluitend de keuken, grote slaapkamer met ensuite de badkamer en een apart toilet. Achter het woongedeelte bevind zich een stookruimte met de cv-installatie (op hout), een werkplaats en een gastenverblijf/appartement met keuken, badkamer en toilet. Ook de riante carport en garage behoren tot dit gebouw.
Achter het woonhuis ligt een klein overdekt terras met grillplaats voor de gasten. Het volgende gebouw is de biljart/speel --hal voorzien van een professionele pooltafel. Deze ruimte is erg universeel en kan dus voor meerdere functies gebruikt worden.
Het perceel is op dit moment ingedeeld als minicamping met in totaal 4 staplaatsen, 2 kamperplaatsen, 3 overdekte plaatsen, zwembad met terras en pergola, sanitairgebouw met gescheiden heren en dames toiletten en douches. Op dit moment is ongeveer de helft van het perceel in gebruik als camping. Het resterende deel kan vrij gemakkelijk ook in gebruik genomen worden. Echter dient men er dan wel rekening mee te houden dat het niet meer als "dorpstoerisme" beschouwt kan worden en er vergunningen aangevraagd zullen moeten worden.
Dit object is een uitgesproken kans voor iemand makkelijk en comfortabel wil wonen en graag iets in het toerisme wil doen.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Gerde-Hongarije&ref=275

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten