woensdag 4 september 2013

Luxe vakantievilla te koop in Orfű, Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Geheel gerenoveerde luxe vakantievilla in Orfű met een prachtig uitzicht en een dubbel perceel. Deze in perfecte staat verkerende vakantiewoning is in 2011 geheel gerenoveerd en onder andere voorzien van een nieuwe moderne badkamer, toilet, vloeren, keuken en een groot terras.
Indeling: Binnenkomst vanaf het terras in de woonkamer met haard, apart toilet, eettafel, nieuwe keuken, trap naar boven. Langs buiten kan men ook naar een kleine schuur voor tuingereedschap en opslag.
Eerste verdieping: Ruime overloop met slaapbank die gemakkelijk als 3e slaapkamer gebruikt kan worden. Rechts 2 slaapkamers, waarvan één met ingebouwde garderobe, en links een stijlvolle nieuwe badkamer met inloopdouche en toilet.
Bij dit object hoort een apart bouwperceel van 812 m2 dat op moment bij de huidige tuin is getrokken maar natuurlijk ook bebouwd ofwel verkocht kan worden. Let op! Geen van beide percelen zijn apart te koop.
Vanwege de ligging in het toeristische dorp Orfű met zijn recreatiemeren, grotten, bossen en vele restaurants, zijn de verhuur- en investeringsmogelijkheden uitstekend. Maar omdat het huis niet in het drukke gedeelte van het dorp ligt kunt u hier toch van alle rust en ruimte genieten. De provinciehoofdstad Pécs ligt op slechts 15 minuten.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Vakantiewoning-te-koop-Orf%C5%B1-Hongarije&ref=283

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten