maandag 23 september 2013

Stijlvolle gerenoveerde boerderij te koop in Almemellék, Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Deze, traditionele en vrij gelegen, Hongaarse boerderij is in 2009 geheel naar westerse maatstaven gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Alle originele kenmerken zijn tijdens de renovatie behouden gebleven waardoor het huis zijn oorspronkelijke uitstraling niet verloren heeft.
Deze ruime, stijlvolle boerderij is onder andere voorzien van een nieuw dak, ramen en deuren met dubbel glas en rolluiken, vloerverwarming op propaangas. Ook zijn alle leidingen en afvoeren vervangen. Alle vloeren in het huis zijn betegeld en de plafonds zijn hoog met traditionele houten balken.
Indeling: Entree met hal die (linksaf) toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer met douche en toilet. Rechtsaf gaat men naar de ruime woonkamer met open keuken en trap naar ondergelegen wijnkelder. Vanuit de woonkamer kan men via de terrasdeuren naar het terras dat uitkijkt over de tuin, bossen en heuvels.
Kortom, een zeer stijlvolle woning ideaal voor zowel permanente bewoning als voor vakanties. Met zijn 6 slaapplaatsen zijn ook de verhuurmogelijkheden uitstekend.

Voor meer informatie en foto's:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Almamell%E9k-Hongarije&ref=285

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten