dinsdag 15 oktober 2013

Boerderij met gastenverblijf en zwembad te koop in Boldogasszonyfa, Zuidwest Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Nieuw gebouwde boerderij met zelfstandig gastenverblijf te koop in het natuurrijke en rustige dorpje Terecseny in Zuidwest Hongarije.
Deze zeer complete woning is in het jaar 2000 geheel nieuw en naar westerse maatstaven gebouwd. Het woonhuis (75 m2) heeft naast de woonkamer met open haard en ruime open keuken, een hal, 2 slaapkamers, apart toilet, ruime badkamer met douche en ligbad. Het gastenverblijf (40 m2) bestaat uit een woonkamer met open keuken, grote slaapkamer met inbouwkast en een badkamer met toilet en douche.
Aan het woonhuis is de overkapping van 40 m2 verdeeld in een carport en een terras (25 m2). Ook het gastenverblijf heeft een eigen terras van ongeveer 10 m2. Tussen de twee woningen loopt een gang die geheel afgesloten kan worden. Deze is ideaal voor het opslaan van terrasmeubilair e.d. Het bijgebouw heeft een wijnkelder, schuur en houtopslag.
Iets hoger op het perceel gelegen ligt nog een terras met veranda en zwembad (rond 5 x 1, 2 m).
Het huis is zeer geschikt voor families met bijvoorbeeld oudere kinderen of mensen die regelmatig bezoek krijgen en graag een apart verblijf ter beschikking stellen. Ook voor verhuur is het een ideaal object. Op dit moment wordt het tijdens de zomer goed verhuurd door de huidige eigenaren.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Boldogasszonyfa-Hongarije&ref=286

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten