woensdag 30 oktober 2013

Luxe dubbele villa met prachtig uitzicht te koop in Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Misschien wel een van de mooiste objecten op dit moment in Baranya! Een fraai gelegen nieuw gebouwde zeer ruime woning met een groot apart gastenverblijf en een ruime garage/opslag, gelegen aan een prachtig meer met eiland en omgeven door bossen en heuvels. In de tuin en zwembad en dit alles op een unieke lokatie.
Het woonhuis is van alle luxe voorzien en wordt nog altijd met de dag uitgebreid/verbeterd. Indeling: Hal met garderobe en voorraadkamer, ruime woonkamer met aansluitend een eetkamer, keuken en badkamer. Op de eerste verdieping een open overloop, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer met ligbad. Er is ook een ruime garderobe die eventueel als derde slaapkamer kan dienen. Op de eerste verdieping bevindt zich ook het balkon met een adembenemend uitzicht over het meer en de omgeving. Ook het terras beneden heeft een prachtig uitzicht over de omgeving.
Het gastenverblijf is voor 95% klaar en doet zeker niet onder voor een volledig woonhuis. Indeling: Modern ingerichte woonkamer met open keuken, badkamer met toilet en massagedouche en een voorraadkamer. Op de eerste verdieping een ruime overloop die toegang verleent tot een apart toilet, badkamer met groot ligbad (jacuzzi/whirlpool), 2 slaapkamers en een garderobe.
De garage van 50 m2 is groot genoeg voor 3 auto´s en voorzien van centrale verwarming afkomstig van het gastenverblijf. Deze garage is van een dusdanige afmeting en indeling dat het creëren van nog een zelfstandig appartement zeker tot de mogelijkheden behoort.
Het grondstuk is bijna volledig ommuurd en van automatische poorten voorzien. Zo geniet u van volledige privacy, niet onbelangrijk wanneer u tijdens zomerdagen aan het zwembad zit.
Het perceel ligt buiten de bebouwde kom maar valt onder de norm van 6000 m2 voor objecten met een woonbestemming. Hierdoor kan het door mensen zonder de Hongaarse nationaliteit gekocht worden.
Eventueel is er naast dit object ook het meer, bos en horeca gelegenheden te koop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie en foto's op:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Mozsg%F3-Hongarije&ref=287

Of ga naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten