donderdag 3 juli 2014

Geheel gerenoveerde boerderij met zwembad te koop in Nagyvejke, Hongarije

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Prachtig gelegen en volledig naar westerse maatstaven verbouwde en in uitstekende staat verkerende luxe Hongaarse boerderij met gastenverblijf en aangelegde tuin met zwembad.
De ligging aan het eind van een doodlopende straat en hoog tegen de heuvelrand, staat garant voor een schitterend uitzicht over de vallei, een gedeelte van het fraaie dorp en absolute rust en privacy.
In het woonhuis bevindt zich o.a. een ruime moderne keuken met semiprofessionele kookplaat, oven, vaatwasser, een kleine voorraadkamer en een eigen uitgang naar de achtertuin. Tussen de keuken en de eetkamer is een gang naar de ruime wijnkelder. De eetkamer heeft ook een eigen in- en uitgang naar de veranda en kan eventueel ook dienst doen als extra slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een houtkachel met voldoende capaciteit om een groot gedeelte van huis te verwarmen. Vanuit de woonkamer komt u in de hal met de voordeur, een toegang tot de badkamer met wastafel douche en toilet en de ingang van de slaapkamer.
Naast het woonhuis bevindt zicht een ruime garage met grote traditionele houten staldeuren en voldoende ruimte voor een grote stationwagen en deze wordt bereikt via een oprit en afgesloten door een elektrisch bediende toegangspoort. Links van de garage staat het modern ingerichte gastenverblijf met eigen ingang en luxe badkamer met toilet en inloopdouche.
Naast het woonhuis staat nog een kleine schuur ideaal als werkplaats en voor uw tuingereedschappen.
De voortuin is fraai aangelegd en makkelijk te onderhouden en geeft volop beschutting en privacy tijdens de zomermaanden. De achtertuin is in diverse niveaus aangelegd die door middel van een centraal gelegen trap eenvoudig te bereiken zijn. Bovenin ligt het zwembad van 10x4x1,5 meter met pomphuis.
Dit is een zeer geschikte woning voor permanente bewoning of voor luxe vakanties.

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Nagyvejke-Hongarije&ref=302

https://www.youtube.com/watch?v=TdX0Bx9y9b4

Geen opmerkingen:

Een reactie posten