dinsdag 29 juli 2014

Traditionele Hongaarse boerderij met complete manege midden in de Mecsek.

Traditionele Hongaarse boerderij met complete manege te koop midden in het Mecsek gebergte. Dit unieke object staat op een perceel van ruim 1 hectare.
De boerderij uit de 20-er jaren bezit nog veel van de authentieke kenmerken die na de renovatie en modernisering (2000-2004) behouden zijn gebleven.
Indeling woonhuis/boerderij: Er zijn 2 in- uitgangen, beiden via de veranda toegankelijk. Door de linkse ingang komt u via de entree in een ruime kamer/slaapkamer, brede gang naar huidige woonkamer met open keuken en bar. Rechts een doorgang naar zit-tv kamer waar de tweede in- uitgang te vinden is. Vanuit deze kamer kan men naar de badkamer met douche en toilet en naar de grote, L-vormige, slaapkamer. Deze slaapkamer biedt voldoende ruimte om in 2 aparte slaapkamers opgedeeld te worden. Het achterste deel van het woonhuis is nu als schuur met stookruimte in gebruik.
Indeling bijgebouw: in dit L-vormige gebouw met een riant terras bevindt zich een gezellige ruimte met bar en forse wijnkelder en tuig/zadel opslag, hiernaast de kleedruimtes en een badkamer met douche en toilet voor paardrijders. Het grootste gedeelte van het bijgebouw is voor de paarden gereserveerd. Hier zijn in totaal 8 boxen. Achter de stal bevindt zicht een geheel overdekte ruimte voor het zadelen, borstelen, etc. van de paarden. De stal is van stroom en water voorzien.
Op het perceel zijn diverse weides, allen van schrikdraad voorzien en een grote stro-opslag, varkensstal en een groentetuin. Het perceel grenst direct aan de bossen van het Mecsek gebergte met zijn vele rij-, fiets- en wandelpaden.
Deze boerderij is zeer uniek gelegen in de oerbossen van het Mecsek gebergte en is onderdeel van idyllisch wijk van het dorp Hetvehely met veel monumentale traditionele boerderijen.
Er is een officiƫle door een extern beƫdigde taxatiebureau een taxatie gemaakt, die op verzoek beschikbaar is en waarin de taxatieprijs aanmerkelijk hoger is dan de huidige vraagprijs

Kijk op onze website voor informatie en foto's via:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Hetvehely-Hongarije&ref=307

Geen opmerkingen:

Een reactie posten