vrijdag 25 juli 2014

Prachtig gelegen, ruime villa in het populaire kuuroord Magyarhertelend

Exclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Prachtig gelegen, ruime nieuwbouw villa in het populaire kuuroord Magyarhertelend en nabij de badplaats Orf├╝. Deze luxe villa (opgeleverd in 2007) is werkelijk van alle moderne gemakken voorzien, en meer!
Indeling van het woonhuis: Entree met kleine hal. Gang met links 2 slaapkamers met ieder een nis voor een garderobe-kast. Grote badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Apart toilet met ingebouwd reservoir. Ruime, L-vormige woonkamer met traditionele Hongaarse tegelkachel, zithoek, TV hoek, eetkamer en moderne keuken met vaatwasser. Vanuit de keuken bereikt u via de dubbele openslaande deuren het ruime en beschutte terras dat direct aan het bos grenst.
Indeling souterrain: Bereikbaar vanuit de keuken via een stalen wenteltrap komt u in het souterrain dat is opgedeeld in twee separate ruimtes. De eerste ruimte is nu in gebruik als “bijkeuken/opslag” en slaapkamer met apart toilet en vormt met enige aanpassingen een fraai gastenverblijf. Het tweede deel is nu in gebruik als biljartruimte en garage.
Het gehele huis is voorzien van centrale verwarming op gas en een geheel geautomatiseerd ventilatie systeem. Dit zorgt ervoor dat ook tijdens langdurige leegstand geen problemen kunnen ontstaan met vocht of bedomptheid.
Het huis wordt zeer goed onderhouden en is meteen te betrekken. De woning leent zicht ook uitstekend voor het verhuren!

Kijk voor meer informatie en foto's op onze website:

Of ga naar:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten